Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter
På Lotusproshop behandlar vi dina personuppgifter på ett säkert sätt. Här nedan informerar vi dig om vilka personuppgifter vi samlar in och hur de behandlas samt informerar dig om dina rättigheter.
Ansvariga för de personuppgifter som vi behandlar är Lotusproshop. Kontakta oss om du har några frågor i samband med behandling av dina personuppgifter.
Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att förbättra våra tjänster. När du gör en beställning via vår hemsida, behandlar Vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal vi ingår med dig.
Viss information måste vi spara i och bokföringsändamål, avgiftshantering och eventuell garanti – eller returhantering att uppgifterna med utgångspunkt i ditt samtycke till GDPR.
Vilka personuppgifter samlas in och behandlas?
1. Informationen du ger oss via din beställning.
det är:
. Ditt namn
. Eventuellt företagsnamn
. Organisationsnummer(vi företagsbeställning)
. Din e-post adress som vi använder för att skicka dig information om din beställning eller andra kundärende.
. Ditt telefonnummer som vi använder för att ringa dig angående din beställning eller avisering av ditt paket.
. Din adress som vi skickar dina paket till.
. Ditt födelsedatum.(valfritt)
Ovanstående uppgifter är helt frivilliga att lämna, men är samtidigt nödvändigt för att du skall kunna beställa från hemsidan. Det betyder att du måste uppge dessa uppgiftern om du vill handla hos oss. Uppges ej dessa kan vi inte skicka några varor till dig. Uppgifterna raderas så snart ärendet är uppfyllt. IP-adressen sparas som används vid beställning av säkerhetsskäl. Vi använder KLARNA som betalsätt och spara ingå kreditkortsnummer, de sparas hos KLARNA. Använder du SWISH sparas ditt mobilnummer hos banken som referens varifrån betalningen kommer.
2. Information som vi tar emot när du använder våra tjänster.
3. Vid användandet av vår hemsida sparar vi loggdata som samlas in i samband med ändringar av din kundprofil. T.ex. ändring adress eller telefonnummer. det kan även röra loggdata gällande kategorier eller produkter du sökt efter. Detta görs för att lära oss om kunders intressen och produkter, för att förbättra vårt produktutbud och våra erbjudanden. Vi kan också använda uppgifterna för att kunna visa dig liknande produkter eller liknande erbjudande(om du ber oss göra det)
Åtkomst till personuppgifter och uppdatering
För att veta vilka uppgifter vi har sparat om dig kan du skapa dig ett användarkonto. På din sida kan du Ändra uppgifterna som finns, du kan också ge samtycke till att erbjudande vi SMS sker Samt erbjudande via e-post.
Återkallande av samtycke
Skulle du senare ändra dig om vår möjlighet att spara uppgifter om dig, Som du tidigare har godkänt, återkallar du ditt samtycke genom att ändra dina inställningar på ”min sida”på hemsidan. Skulle du göra detta måste du vara införstådd med att visa tjänster inte fungerar som dom ska.
Säkerhet och information
För att skydda dina personliga uppgifter vidta vi olika säkerhetsåtgärder.

Vi använder oss av krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs via internet. Det är endast den som skall göra specifika jobb.(t.ex. fakturering) som får tillgång till identitetbar Personlig information. I Sverige finns för de datorer/servrar som lagrar identifierbar information och gör backup i en avsedd samt säker miljö.

Använder vi oss av cookies?

Denna webbplats använder cookies för dina inställningar och din varukorg. Genom att använda webbplatsen och godkänner du användandet av cookies. Vi använder cookies för att förbättra tillgången The webbplatsen och användarupplevelsen. Vi använder inte cookies för personlig identifierbar information. Utlämnade till tredje part. Några personuppgifter säljs inte vidare till tredje part, Något utbyte eller vidarebefordrande av information till tredje part sker inte. För att tredje part Skall kunna ta del av detta om det är nödvändigt för specifika tjänster till oss (t.ex. revisor) Skall vi kunna tillhandla hålla dig våra tjänster. De uppgifter som måste samlas in för genomförande av köp kommer delas med våra betalnings Och transportpartner. Data-behandlare är andra parter som vi anlitar för att behandla personuppgifter. Vi Ingår stränga avtal för att upprätthålla datasäkerheten.

Klagomål
Du kan givetvis kontakta oss om du har frågor angående behandling av dina personuppgifter. Anser du att vårt sätt att behandla personuppgifter strider mot regler angående sekretess – eller personuppgifts lagar (GDPR) Kan du klaga till Datainspektionen. information hittar du på deras hemsidan www.datainspektionen.se
Ändringar kan ibland behövas t.ex. gällande vår information om personuppgifter då vi ändra vår hemsida eller vår tjänster eller om lagar och regler ändras I samband med behandling av personuppgifter, kommer denna information att ändras, vi meddela dig, förutsatt att vi har dina kontakt uppgifter.

Kontaktainformation
Tveka inte om du har frågor om integritetspolicy att kontakta oss.
Vår kontakt information hittar du här:
Lotusproshop tel. 0703581188 e-mail: info@lotusacademy.se

Ansökan avtalskund
Här ansöker du om att bli avtalskund
Att bli avtalskund/företagskund handla produkterna till ett rabatterat pris. Det krävs för att bli avtalskund att du har ett registrerat företag med F-skattsedel. Som avtalskund och kan man inte utnyttja rabattkoder.
För ansökan som avtalskund kan hanteringen 1 – 2 veckor. har du inte hört något från oss, kontakta oss då så vi kan se om din ansökan har kommit in.

Ansökningsformulär – avtalskund
Namn

Företag. Adress .organisationsnummer.

Välkommen till Lotusproshop’s kundsupport
Tveka inte att kontakta oss Om ni har några frågor eller funderingar, skicka oss ett Mail, ring eller chatta med oss
Mail:info@lotusacademy.se
Telefon: 0703581188
Vid frågor om din faktura vänligen kontakta KLARNA på telefon: 0812012030
Lotusproshop: Telefon: 0703581188 E-post: info@lotusproshop.se Org.nr: 8801181358